Salgsassistent til vækstvirksomhed

Ibsen Photonics A/S søger en alsidig og serviceminded salgsassistent til vores spektrometer salgsteam.

Ibsen Photonics er en globalt førende producent af optiske diffraktionsgitre og spektrometre, der sælges globalt til primært kundespecificerede produkter. Ibsen har femdoblet sit salg siden 2014 og omsatte i 2023 for 150 mio. kr. Vi er primært ordreproducerende og beskæftiger ca. 75 medarbejdere på vores kontor og produktionsfacilitet i Farum. Vi har en ambition om at vokse os større, og her kan du være med til at spille en afgørende rolle. Du vil blive en del af vores salg og marketing team, som i dag består af syv medarbejdere og en række distributører.

Vi sælger B2B og vores kunder er typisk mellemstore til store, internationale producenter af tekniske måleinstrumenter over hele verden. Vores kunder er ofte ingeniører, så kommunikationen kan godt være af teknisk karakter, men du skal nok modtage den rette oplæring og få god støtte fra dine tekniske kollegaer.

Dine opgaver vil primært bestå af de følgende salgsaktiviteter:

 • Ordrehåndtering i vores CRM-system (svare på kundehenvendeler, give tilbud, tage imod ordrer)
 • Kommunikation med kunder på email og over telefonen
 • Opfølgning på kundeordrer og sikre intern support
 • Håndtering af kundeklager og returvarer

Vi forventer at du har følgende baggrund og kompetencer:

 • En professionsbachelor i International Salg & Marketing, Handelsøkonom, International Virksomhedskommunikation, eller lignende
 • Kan arbejde selvstændigt og løse dine opgaver, når det går stærkt
 • Erfaren bruger af MS Word, Excel og Power Point
 • Flydende i mundtligt og skriftligt engelsk
 • Serviceminded og god til at kommunikere med internationale kunder
 • Teknisk interesseret
 • Erfaring fra en lignende stilling er en fordel, men ikke et krav

Som person brænder du for at gøre en forskel, og bringer dit gode humør og humor med på arbejdspladsen.

Hvorfor skal du vælge os?

Vi tilbyder en spændende stilling i en hurtigt voksende virksomhed med god økonomi og en åben og ærlig virksomhedskultur. Produktudvikling og produktion er samlet i Farum, hvortil vi indkøber komponenter fra hele verden. Vores produkter gør en forskel, vi har et godt arbejdsmiljø, og vores medarbejdere lægger et stort engagement i virksomheden.

Ansøgning

Hvis ovennævnte tiltaler dig bedes du sende din ansøgning samt CV til os på e-mail: humanresources@ibsen.com. Hvis du vil høre mere om stillingen kan du kontakte Pernille Kennedy: +45 4434 7004 eller email: pernille.kennedy@ibsen.com.

Ansøgningsfrist: Vi venter gerne på den rigtige kandidat, men send os din ansøgning hurtigst muligt.

*****

Om Ibsen Photonics

Ibsens kerneteknologi er optiske diffraktionsgitre, som dels produceres og leveres som grating komponenter til virksomheder og forskningsinstitutioner verden over, dels indbygges i kompakte spektrometer moduler, som ligeledes sælges verden over – og bruges eksempelvis i vindmøller og i medicinsk udstyr.

Du kommer ind i en virksomhed, som omsatte for 150 mio. kr. i 2023, og i dag beskæftiger 75 medarbejdere på vores udviklings- og produktionsfacilitet i Farum. Vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling og stræber efter at gøre en forskel.

Ibsen Photonics ejes af danske N. Foss & Co. A/S, der primært producerer komplette analyse løsninger til landbruget og fødevareindustrien. Koncernen omsætter for over 2,5 mia.kr. årligt og beskæftiger mere end 1.800 medarbejdere.