Ingeniør til PTA i vækstvirksomhed

Ibsen Photonics A/S søger en stærk Ingeniør til PTA som sammen med kollegaer vil udvikle og forbedre vores processer og udstyr til produktion og test af vores spektrometre.

Er du stærk til dit fag, og brænder du for at udvikle robuste løsninger sammen med dygtige kollegaer i et kundeorienteret team? Så har vi måske den rigtige stilling til dig.

Ibsen Photonics er en globalt førende producent af optiske diffraktionsgitre og spektrometre, der sælges globalt til primært kundespecificerede produkter. Ibsen omsatte i 2023 for 150 mio. kr. Vi er primært ordreproducerende og beskæftiger ca. 75 medarbejdere på vores kontor og produktionsfacilitet i Farum.

Ibsen er ISO 9001, ISO 13485, ISO 14001 og ISO 45001 certificeret.

Bliv en central person omkring ramp-up og løbende forbedring af vores spektrometerproduktion

Som PTA ingeniør bliver du en del af vores spektrometer team, som arbejder med ramp-up og produktion af spektrometre, både pilotserier og højvolumen produktion. Teamet består i dag af 6 PTA ingeniører med forskellig baggrund og 11 teknikere, og dit primære ansvarsområde vil være forbedringsprojekter samt produktionssupport, med direkte reference til produktionschefen.

Kundens behov er helt centralt

Din vigtigste opgave bliver at understøtte, udvikle og forbedre vores produktionsprocesser, samt i tæt samarbejde med R&D introducere og rampe nye produkter op i produktionen.

Du kan blandt andet se frem til at:

 • udvikle eksisterende og nye processer for at skabe nye muligheder for vores kunder
 • deltage i og/eller stå i spidsen for forbedringsprojekter i produktionen
 • kvalificere, validere og dokumentere nye produkter og processer
 • drifte og forbedre målemetoder
 • udvikle og specificere produktionsudstyr
 • understøtte den daglige produktion

Ingeniør med kompetencer og engagement

Vi er på udkig efter en ingeniør, gerne med optisk baggrund. Du har faglig stolthed og vægter kvalitet højt, og du er samtidig omhyggelig og struktureret. Endelig har du lyst til at udvikle dig løbende og tilegne dig nye kompetencer.

 • Du er selvledende, løsningsorienteret og god til at overskue forskellige problemstillinger
 • Du evner at dokumentere dit arbejde og kommunikere resultater undervejs
 • Du har et stort drive, er engageret og selvmotiverende
 • Du er ingeniør, gerne med erfaring fra volumenproduktion af små højteknologiske produkter
 • Du har kendskab til programmering, evt. opbygning af testsystemer – vi arbejder i LabVIEW
 • Du har stor forståelse for innovation, produktionsprocesser og kvalitetssikring
 • Du taler og skriver engelsk og er villig til at lære dansk hvis du ikke allerede behersker det.

Som person brænder du for at gøre en forskel, og bringer dit gode humør og humor med på arbejdspladsen.

Hvorfor skal du vælge os?

Vi tilbyder en spændende stilling i en hurtigt voksende virksomhed med god økonomi og en åben og ærlig virksomhedskultur. Produktudvikling og produktion er samlet i Farum, hvortil vi indkøber komponenter fra hele verden. Vores produkter gør en forskel, vi har et godt arbejdsmiljø, og vores medarbejdere lægger et stort engagement i virksomheden.

Ansøgning

Hvis ovennævnte tiltaler dig bedes du sende din ansøgning samt CV til os på e-mail: humanresources@ibsen.com. Hvis du vil høre mere om stillingen kan du kontakte Tina Byrgesen på telefon: +45 4434 7029 eller email: tina.byrgesen@ibsen.com. Ansøgningsfrist: Vi venter gerne på den rigtige kandidat, men send os din ansøgning hurtigst muligt.

*****

Om Ibsen Photonics

Ibsens kerneteknologi er optiske diffraktionsgitre, som dels produceres og leveres som grating komponenter til virksomheder og forskningsinstitutioner verden over, dels indbygges i kompakte spektrometer moduler, som ligeledes sælges verden over – og bruges eksempelvis i vindmøller og i medicinsk udstyr.

Du kommer ind i en virksomhed, som omsatte for 150 mio. kr. i 2023, og i dag beskæftiger 75 medarbejdere på vores udviklings- og produktionsfacilitet i Farum. Vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling og stræber efter at gøre en forskel.

Ibsen Photonics ejes af danske N. Foss & Co. A/S, der primært producerer komplette analyse løsninger til landbruget og fødevareindustrien. Koncernen omsætter for over 2,5 mia.kr. årligt og beskæftiger mere end 1.800 medarbejdere.