Skarp Produktionstekniker med Fingersnilde

Ibsen Photonics A/S er i vækst og søger en produktionstekniker til spektrometergruppen, som producerer en række, oftest kundespecificerede, spektrometre som sælges globalt.

Ibsen er en globalt førende producent af optiske diffraktionsgitre og spektrometre. Ibsen omsatte i 2020 for over 100 mio. kr. Vi er primært ordreproducerende og beskæftiger ca. 65 medarbejdere på vores kontor og produktionsfacilitet i Farum.

Du vil indgå i et produktionsteam på 14, bestående af teknikere og PTA-medarbejdere, som arbejder med samling og test af spektrometre. Du vil primært komme til at arbejde med finmekanisk montage, herunder håndtering af optiske komponenter og sart elektronik, samt alignment og test af vores spektrometre.

Dette omfatter:
 • Samling og justering af kompakte spektrometre
 • Limning med epoxy baseret 2-komponent lim under mikroskop
 • Justering, test og pakning af de færdige spektrometre
 • Registrering af afvigelser
 • Mulighed for mindre værkstedsopgaver af og til
 • Andre produktionsopgaver

Da vi også opererer inden for medico-branchen stiller vi store krav til dokumentation og disciplin i at følge de opstillede arbejdsinstruktioner. Du skal være meget kvalitetsbevidst og forstå at dokumentere kvaliteten af dit eget arbejde. På sigt kan der komme indkøring og betjening af automatiserede processer.

Det vil være en fordel hvis du har kendskab til/baggrund indenfor ovenstående. Vi forestiller os at du har en baggrund som finmekaniker, elektroniktekniker eller anden teknisk baggrund, men det vigtigste er at du har gode indlæringsevner og teknisk snilde/gode fingre og gode øjne.

Vi eftersøger følgende kvalifikationer:
 • Du har teknisk flair og erfaring fra finmekanisk montage
 • Du værdsætter og magter at have stort ansvar for dine arbejdsopgaver
 • Du er omhyggelig, struktureret og kvalitetsbevidst
 • Erfaring i at dokumentere kvaliteten af eget arbejde, eksempelvis ifølge ISO 9001
 • Du har gode IT kundskaber
 • Du deltager aktivt i løbende forbedringer af processerne
 • Erfaring med værkstedsarbejde og dokumentation heraf kan være en fordel

Som person skal du have et stort drive, ville gøre en forskel, have god humor og et stærkt ønske om at skabe succes sammen med dine dygtige kollegaer.

Vi tilbyder en spændende stilling i en mindre, men kraftigt voksende virksomhed med god økonomi og en åben og ærlig virksomhedskultur.

Ansøgning:

Hvis ovennævnte tiltaler dig bedes du sende din ansøgning samt CV til Margot Kjerulff på e-mail: mk@ibsen.com. Hvis du vil høre mere om stillingen kan du kontakte produktionschef Finn E. Petersen  på telefon: +45 2834 5607 eller email: fep@ibsen.com.

Vi indkalder løbende til samtaler og forventer opstart senest 1. april

 

Ibsen Photonics A/S’ kerneteknologi er optiske diffraktionsgitre, som dels produceres og leveres som grating komponenter til virksomheder og forskningsinstitutioner verden over, dels indbygges i kompakte spektrometer moduler som ligeledes sælges verden over.

Ibsen Photonics beskæftiger i dag ca. 65 medarbejdere og er majoritetsejet af Foss A/S, der producerer komplette analyseløsninger til landbruget og fødevareindustrien. Foss A/S omsætter for over 2 mia. kr. årligt og beskæftiger mere end 1.400 medarbejdere.