Skarp produktionsmedarbjeder med fingersnilde

Ibsen Photonics A/S er i vækst og søger en produktionstekniker til spektrometergruppen, som producerer en række, oftest kundespecificerede, spektrometre som sælges globalt.

Ibsen er en globalt førende producent af optiske diffraktionsgitre og spektrometre. Ibsen omsatte i 2018 for over 80 mio. kr. Vi er primært ordreproducerende og beskæftiger ca. 50 medarbejdere på vores kontor og produktionsfacilitet i Farum.

Du vil indgå i et produktionsteam på 10 teknikere, som arbejder med samling og test af spektrometre. Du vil primært komme til at arbejde med finmekanisk montage, herunder håndtering af optiske komponenter og sart elektronik og endelig alignment samt test af vores spektrometre.

Dette omfatter:
 • Samling og justering af kompakte spektrometre
 • Limning med epoxy baseret 2-komponent lim under mikroskop
 • Justering, test og pakning af de færdige spektrometre
 • Registrering af afvigelser
 • Andre produktionsopgaver

Da vi også opererer inden for medico-branchen stiller vi store krav til dokumentation og disciplin i at følge de opstillede arbejdsinstruktioner. Du skal være meget kvalitetsbevidst og forstå at dokumentere kvaliteten af dit eget arbejde.

Det vil være en fordel hvis du har kendskab til/baggrund indenfor ovenstående. Vi forestiller os at du har en baggrund som finmekaniker, elektroniktekniker eller anden teknisk baggrund, men det vigtigste er at du har gode indlæringsevner og teknisk snilde/gode fingre og gode øjne.

Vi eftersøger følgende kvalifikationer:
 • Du har teknisk flair og erfaring fra finmekanisk montage
 • Du værdsætter og magter at have stort ansvar for dine arbejdsopgaver
 • Du er omhyggelig, struktureret og kvalitetsbevidst
 • Du har gode IT kundskaber
 • Erfaring i at dokumentere kvaliteten af eget arbejde, eksempelvis under ISO 9001
 • Du deltager aktivt i løbende forbedringer af processerne

Som person skal du have et stort drive, ville gøre en forskel, have god humor og et stærkt ønske om at skabe succes sammen med dine dygtige kollegaer.

Vi tilbyder en spændende stilling i en lille men kraftigt voksende virksomhed med god økonomi og en åben og ærlig virksomhedskultur.

Ansøgning:

Hvis ovennævnte tiltaler dig bedes du sende din ansøgning samt CV til Margot Kjerulff på e-mail: mk@ibsen.com. Hvis du vil høre mere om stillingen kan du kontakte produktionsleder Brian Toft Dissing på telefon: +45 4434 7002 eller email: bd@ibsen.com.

Ansøgningsfrist: 25. oktober 2019.

 

Ibsen Photonics A/S’ kerneteknologi er optiske diffraktionsgitre, som dels produceres og leveres som grating komponenter til virksomheder og forskningsinstitutioner verden over, dels indbygges i kompakte spektrometer moduler som ligeledes sælges verden over.

Ibsen Photonics beskæftiger i dag 50 medarbejdere og er majoritetsejet af Foss A/S, der producerer komplette analyse løsninger til landbruget og fødevareindustrien. Foss A/S omsætter for 2 mia.kr. årligt og beskæftiger mere end 1.400 medarbejdere.