Skarp Produktionstekniker med Fingersnilde

 

Ibsen Photonics A/S er i vækst og søger en produktionstekniker til at producere kundespecificerede spektrometre som sælges globalt.

Ibsen er en globalt førende producent af optiske diffraktionsgitre og spektrometre. Ibsen omsatte i 2017 for 61 mio.kr. og beskæftiger i dag 35 medarbejdere på vores kontor og produktionsfacilitet i Farum.

Du vil indgå i et produktionsteam på 6 teknikere, som arbejder med samling og test af spektrometre. Du vil primært komme til at arbejde med finmekanisk montage, herunder håndtering af optiske komponenter og sart elektronik og endelig alignment samt test af vores spektrometre. Dette omfatter:

  • Samling og justering af kompakte spektrometre
  • Limning med epoxy baseret 2-komponent lim under mikroskop
  • Justering, test og pakning af de færdige spektrometre
  • Andre produktionsopgaver

Da vi opererer inden for medico-branchen stiller vi store krav til dokumentation og disciplin i at følge gældende arbejdsinstruktioner. Du skal være meget kvalitetsbevidst og kunne tage ansvaret for kvaliteten af dit eget arbejde.

Det vil være en stor fordel hvis du har relevant erfaring, men vigtigst er at du er skarp, har gode indlæringsevner, teknisk snilde/gode fingre og gode øjne.

Vi eftersøger følgende kvalifikationer:
  • Du har teknisk flair og konkret erfaring inden for finmekanisk montage eller service
  • Du værdsætter og magter at tage ansvar for dine arbejdsopgaver
  • Du er omhyggelig, struktureret og kvalitetsbevidst
  • Erfaring i at dokumentere kvaliteten af eget arbejde, eksempelvis under ISO 9001 eller 13485
  • Du har gode IT kundskaber
  • Du har ønsker at involvere dig i løbende forbedringer

Som person skal du have et stort drive, ville gøre en forskel, have god humor og et stærkt ønske om at skave succes sammen med dine dygtige kollegaer.

Vi tilbyder en spændende stilling i en lille men kraftigt voksende virksomhed med god økonomi og en åben og ærlig virksomhedskultur.

Ansøgning:

Hvis ovennævnte tiltaler dig bedes du sende din ansøgning samt CV til Margot Kjerulff på e-mail: mk@ibsen.com. Hvis du vil høre mere om stillingen kan du kontakte produktionsleder Brian Toft Dissing på telefon: +45 4434 7002 eller email: bd@ibsen.com.

Ansøgningsfrist: vi modtager ansøgninger løbende.

 

Ibsen Photonics A/S’ kerneteknologi er optiske diffraktionsgitre, som dels produceres og leveres som grating komponenter til virksomheder og forskningsinstitutioner verden over, dels indbygges i kompakte spektrometer moduler som ligeledes sælges verden over.

Ibsen Photonics beskæftiger i dag 35 medarbejdere og er majoritetsejet af Foss A/S, der producerer komplette analyse løsninger til landbruget og fødevareindustrien. Foss A/S omsætter for 2 mia.kr. årligt og beskæftiger mere end 1.400 medarbejdere.