Skarp Produktionstekniker med Fingersnilde

 

Ibsen Photonics A/S er i vækst og søger en produktionstekniker til grating-gruppen, som producerer en række unikke, oftest kundespecificerede grating-komponenter som sælges globalt.

Ibsen er en globalt førende producent af optiske diffraktionsgitre og spektrometre. Ibsen omsatte i 2017 for over 60 mio.kr. og beskæftiger i dag ca 40 medarbejdere på vores kontor og produktionsfacilitet i Farum.

Du vil indgå i et produktionsteam på 6 ingeniører og 8 teknikere/laboranter, som arbejder med en lang række produktionsprocesser, der er sammenlignelige med halvlederproduktion, hovedsageligt foregående i Ibsen’s klasse 10 renrum i Farum. Du vil primært komme til at arbejde med måling af fysiske og optiske parametre af vores diffraktionsgitre, men samlet set kan/vil følgende processer komme på tale:

  • Holografiske eksponeringer (fotolitografi) og fremkaldelse
  • Måleopgaver på optiske måleapparater samt AFM (Atomic Force Microscope)
  • Visuel inspektion, kontrol og klargøring af indkommende og udgående varer
  • Andre produktionsopgaver

Det vil være en fordel hvis du har kendskab til / baggrund indenfor ovenstående, men det er ikke en betingelse. Det vigtigste er at du har gode indlæringsevner, teknisk snilde/gode fingre og kan håndtere data i excel/labview.

Vi eftersøger følgende kvalifikationer:
  • Du har teknisk flair og fingersnilde, og konkret erfaring fra produktion eller udvikling
  • Du værdsætter og magter at have stort ansvar for dine arbejdsopgaver
  • Du er omhyggelig, struktureret og kvalitetsbevidst
  • Du har gode IT kundskaber
  • Du er rutineret i at dokumentere kvaliteten af eget arbejde, eks. under ISO 9001 eller 13485
  • Du har ønsker at involvere dig i løbende forbedringer

Som person skal du have et stort drive, ville gøre en forskel, have god humor og et stærkt ønske om at skave succes sammen med dine dygtige kollegaer.

Vi tilbyder en spændende stilling i en lille men kraftigt voksende virksomhed med god økonomi og en åben og ærlig virksomhedskultur.

Ansøgning:

Hvis ovennævnte tiltaler dig bedes du sende din ansøgning samt CV til Margot Kjerulff på e-mail: mk@ibsen.com. Hvis du vil høre mere om stillingen kan du kontakte Lars Bo Madsen, VP Manufacturing & Supply på telefon: +45 4434 7005 eller email: lbm@ibsen.com.

Ansøgningsfrist: 15. maj

 

Ibsen Photonics A/S’ kerneteknologi er optiske diffraktionsgitre, som dels produceres og leveres som grating komponenter til virksomheder og forskningsinstitutioner verden over, dels indbygges i kompakte spektrometer moduler som ligeledes sælges verden over.

Ibsen Photonics beskæftiger i dag 40 medarbejdere og er majoritetsejet af Foss A/S, der producerer komplette analyse løsninger til landbruget og fødevareindustrien. Foss A/S omsætter for 2 mia.kr. årligt og beskæftiger mere end 1.400 medarbejdere.