Mekanisk Design Ingeniør til design af fremtidens Spektrometre

Ibsen Photonics A/S søger en ny Mekanisk Design Ingeniør.
Er du en god kollega? Er du stærk til mekanisk design, og brænder du for at udvikle spændende nye produkter, der gør en forskel? Så har vi måske den rigtige stilling til dig.
Vækstvirksomheden Ibsen Photonics A/S søger en dygtig ingeniør til vores spektrometer R&D team, som udvikler en række unikke, grating-baserede spektrometre, som sælges globalt.

Ibsen er en globalt førende producent af optiske diffraktionsgitre og spektrometre. Vi omsatte i 2020 for 124 mio.kr. og beskæftiger i dag 65 medarbejdere på vores udviklings- og produktionsfacilitet i Farum. Vi sætter kunden i centrum, har ambitiøse vækstplaner og blev kåret som gazellevirksomhed i 2018 og 2019. Vi arbejder aktivt med en række af FN’s 17 verdensmål, og går målrettet efter at gøre vores forretning så bæredygtig som mulig.

Rollen som Mekanisk Design Ingeniør.
Du vil indgå som en vigtig del af vores udviklingsteam på 10 ingeniører, hvor du vil være medansvarlig for det mekaniske design af Ibsens sortiment af spektrometre, samt produktions- og testværktøjer relateret hertil.

Opgaverne inkluderer:

 • Mekanisk design af opto-mekaniske systemer, kabinetter, produktionsværktøjer og testopstillinger for et bredt sortiment af spektrometre
 • Design til effektiv, pålidelig produktion
 • Tilhørende dokumentation
 • Løsning af opgaver i forbindelse med produktion og montage
 • Projektledelse og -koordinering

Din baggrund og kompetencer.

Vi forestiller os at du:

 • Er ingeniør eller lignende
 • Har erfaring med mekanisk design med anvendelse af Autodesk Inventor eller lignende CAD software
 • Har hands-on erfaring med mekanisk design for optiske eller finmekaniske komponenter
 • Har erfaring med produktionsvenligt design, gerne indenfor kompakte instrumenter, der produceres industrielt i små og store volumen
 • Har kendskab til limning og anden montage af finmekaniske komponenter
 • Har en struktureret og analytisk tilgang til arbejdet

Som person skal du have et stort drive, ville gøre en forskel, have god humor og et stærkt ønske om at skabe succes sammen med dine dygtige kollegaer.

Hvorfor skal du vælge os?

Vi tilbyder en spændende stilling i en hurtigt voksende virksomhed med god økonomi og en åben og ærlig virksomhedskultur. Vores produkter gør en forskel, vi har et godt arbejdsmiljø, og vores medarbejdere lægger et stort engagement i virksomheden.

Ansøgning

Hvis ovennævnte tiltaler dig bedes du sende din ansøgning samt CV til Margot Kjerulff på e-mail: margot.kjerulff@ibsen.com. Hvis du vil høre mere om stillingen kan du kontakte Bjarke Rose, VP af R&D, på telefon: +45 4434 7043 eller email: bjarke.rose@ibsen.com.

Ansøgningsfrist: Vi venter gerne på den rigtige kandidat, men send os din ansøgning hurtigst muligt.


Ibsens kerneteknologi er optiske diffraktionsgitre, som dels produceres og leveres som grating komponenter til virksomheder og forskningsinstitutioner verden over, dels indbygges i kompakte spektrometer moduler, som ligeledes sælges verden over – og bruges eksempelvis i vindmøller og i medicinsk udstyr.

Vi har realiseret en årlig vækst på 30% i perioden fra 2014 til 2020 og har ambitiøse planer for fremtiden. Du kommer ind i en virksomhed, som sidste år omsatte for 124 mio. kr., og som i dag beskæftiger 65 medarbejdere på vores udviklings- og produktionsfacilitet i Farum. Vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling og stræber efter at gøre en forskel.

Ibsen Photonics er majoritetsejet af Foss A/S, der producerer komplette analyse løsninger til landbruget og fødevareindustrien. Foss A/S omsætter for over 2 mia.kr. årligt og beskæftiger mere end 1.500 medarbejdere.