Grating Lithography Engineer til dansk vækst firma

Ibsen Photonics A/S søger en Ingeniør til at videreudvikle vores processer til produktion af vores diffraktionsgitre.

Er du en god kollega? Er du stærk til dit fag, og brænder du for at udvikle processer og nye produkter, der gør en forskel? Så har vi måske den rigtige stilling til dig.

Vækstvirksomheden Ibsen Photonics A/S søger en dygtig ingeniør til vores grating R&D team, som udvikler diffraktionsgitre, som bruges i vores unikke spektrometre, eller som sælges til eksterne, internationale kunder.

Ibsen er en globalt førende producent af optiske diffraktionsgitre og spektrometre. Vi omsatte i 2020 for 124 mio.kr. og beskæftiger i dag 68 medarbejdere på vores udviklings- og produktionsfacilitet i Farum. Vi sætter kunden i centrum, har ambitiøse vækstplaner og blev kåret som gazellevirksomhed i 2018 og 2019. Vi arbejder aktivt med en række af FN’s 17 verdensmål, og går målrettet efter at gøre vores forretning så bæredygtig som mulig.

Bliv en del af et kompetent og engageret team.

Dit ansvar vil blive at udvikle vores proces kapabilitet og koordinere kundedrevne udviklingsprojekter. Du vil indgå som en del af vores grating team på 12 ingeniører og 12 teknikere, der arbejder med prototyper, pilotserier og højvolumen produktion.

Opgaverne inkluderer:

  • Udvikle eksisterende og nye processer med henblik på at skabe nye muligheder for kunder 
  • Koordinere udvikling af nye produkter fra den første designfase til den endelige release til produktion
  • Udvikle og specificere målemetoder og procesudstyr til produktion
  • Kvalificere, validere og dokumentere alt omkring de nye produkter 

Teamet ønsker en stærk profil.

Vi søger følgende baggrund og kvalifikationer:

  • Ingeniør eller fysiker, gerne med en baggrund i optik, nanoteknologi eller procesindustri
  • Konkret indsigt og forståelse for innovation, produktionsprocesser og kvalitetssikring 
  • Løsningsorienteret og god til at overskue mange forskellige problemstillinger
  • Er engageret og selvmotiverende 
  • En struktureret og analytisk tilgang til arbejdet 
  • Taler og skriver engelsk. 

Som person skal du have et stort drive, ville gøre en forskel, have humor og et stærkt ønske om at skabe succes sammen med dine dygtige kollegaer.

Hvorfor skal du vælge os?

Vi tilbyder en spændende stilling i en hurtigt voksende virksomhed med god økonomi og en åben og ærlig virksomhedskultur. Vores produkter gør en forskel, vi har et godt arbejdsmiljø, og vores medarbejdere lægger et stort engagement i virksomheden.

Ansøgning

Hvis ovennævnte tiltaler dig bedes du sende din ansøgning samt CV til Margot Kjerulff på e-mail: margot.kjerulff@ibsen.com. Hvis du vil høre mere om stillingen kan du kontakte Lars Bo Madsen, VP af Manufacturing &Supply Chain, på telefon: +45 4434 7005 eller e-mail: lars.b.madsen@ibsen.com.

Ansøgningsfrist: Vi venter gerne på den rigtige kandidat, men send os din ansøgning hurtigst muligt.

*****

Om Ibsen Photonics

Ibsens kerneteknologi er optiske diffraktionsgitre, som dels produceres og leveres som grating komponenter til virksomheder og forskningsinstitutioner verden over, dels indbygges i kompakte spektrometer moduler, som ligeledes sælges verden over – og bruges eksempelvis i vindmøller og i medicinsk udstyr. 

Vi har realiseret en årlig vækst på 30% i perioden fra 2014 til 2020 og har ambitiøse planer for fremtiden. Du kommer ind i en virksomhed, som sidste år omsatte for 124 mio. kr., og som i dag beskæftiger 68 medarbejdere på vores udviklings- og produktionsfacilitet i Farum. Vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling og stræber efter at gøre en forskel.
Ibsen Photonics er majoritetsejet af Foss A/S, der producerer komplette analyse løsninger til landbruget og fødevareindustrien. Foss A/S omsætter for over 2 mia.kr. årligt og beskæftiger mere end 1.500 medarbejdere.