Vedligeholdesestekniker med flair for IT/elektronik, til forebyggende vedligehold og reparation af renrumsudstyr

Home/About us/Job opening/Vedligeholdesestekniker

Ibsen Photonics A/S søger en dygtig vedligeholdelsetekniker til vores Maintenance afdeling, som sikrer driftsikkert udstyr i den optiske gitterproduktion

Ibsen er en globalt førende producent af optiske diffraktionsgitre og spektrometre. Vi omsætter i 2021 for 140 mio. kr. og beskæftiger 80 medarbejdere på vores udviklings- og produktionsfacilitet i Farum. Vi sætter kunden i centrum, har ambitiøse vækstplaner og har opfyldt Børsens gazellekrav fire år i træk siden 2017. Vi arbejder aktivt med en række af FN’s 17 verdensmål, og går målrettet efter at gøre vores forretning så bæredygtig som mulig. Ibsen er ISO9001 og ISO13485 certificeret, og skal certificeres ISO14001 og ISO45001 i 2022.

Rollen som vedligeholdelsestekniker

Du vil indgå som en del af vores produktionsteam på 14 teknikere, heraf een erfaren vedligeholdelsestekniker som har 100% fokus på vedligehold og reparation af renrumsudstyr, som du kan sparre med. Vores produktionsudstyr omfatter: barc spinner, fuldautomatiske RIE-ætsemaskiner, optisk måleudstyr (eget design med Ibsen brugerinterface i Labview) og fuldautomatisk sav til kvarts-skiver. Teknikerteam’et har et tæt samarbejde med grating-ingeniørerne, som er en integreret del af produktionen, men samtidig har mange R&D/PTA opgaver.

Opgaverne inkluderer:

 • Vedligehold af udstyr (både forebyggende og afhjælpende)
 • Dialog & koordinering med teknikere og ingeniører vedr. problemer på udstyr
 • Dialog med leverandører vedr. indkøb, service, problemløsning
 • Samarbejde med teknikere og ingeniører omkring nyindkøb af udstyr og installation heraf
 • Opbygning og fejlfinding på PC styringer, dvs IT-hardware koblet til produktionsudstyr både ældre og nyt

Din baggrund og kompetencer.

Vi forestiller os at du:

 • Er automationstekniker, automatik mekaniker, elektriker eller lignende
 • Har minimum 5 års erfaring med at arbejde i en produktion- eller vedligeholdelsesafdeling
 • Har viden og praktisk erfaring indenfor avancerede automatiserede maskiner
 • Har viden og praktisk erfaring indenfor bla. PC’er, PLC’er, pneumatik, fin-elektronik, IT hardware generelt
 • Har en struktureret og analytisk tilgang til arbejdet
 • Er serviceminded og pligtopfyldende
 • Er selvkørende i dine opgaver, men stadig en god holdspiller
 • Er i stand til at dokumentere dit arbejde
 • Har hænderne godt skruet på – og ikke bange for at give et nap med, hvor der er brug for det

Erfaring fra renrumsmiljø eller semiconductor industrien er en fordel. Engelsk kundskaber er ligeledes en fordel. Hverdagen og vores arbejdsinstruktioner er på dansk.

Som person skal du ville gøre en forskel, have god humor og et stærkt ønske om at skabe succes sammen med dine dygtige kollegaer. Dit daglige arbejde vil i stort omfang kræve samarbejde med dine kollegaer i produktionen og grating R&D, så det er vigtigt, at du er en god teamplayer.

Vi tilbyder en spændende stilling i en lille, men kraftigt voksende virksomhed med god økonomi og en åben og ærlig virksomhedskultur.

Interesseret?

Hvis ovennævnte tiltaler dig bedes du sende din ansøgning samt CV til os på e-mail:  humanresources@ibsen.com. Hvis du vil høre mere om stillingen kan du kontakte Rikke Nikolajsen på telefon: +45 4434 7106 eller email: rni@ibsen.com.

Ansøgningsfrist: Vi venter gerne på den rigtige kandidat, men send os din ansøgning hurtigst muligt.

*****

Om Ibsen Photonics

Ibsens kerneteknologi er optiske diffraktionsgitre, som dels produceres og leveres som grating komponenter til virksomheder og forskningsinstitutioner verden over, dels indbygges i kompakte spektrometer moduler, som ligeledes sælges verden over – og bruges eksempelvis i vindmøller og i medicinsk udstyr.

Vi har realiseret en årlig vækst på 30% i perioden fra 2014 til 2020 og har ambitiøse planer for fremtiden. Du kommer ind i en virksomhed, som i år omsætter for 140 mio. kr., og som i dag beskæftiger 80 medarbejdere på vores udviklings- og produktionsfacilitet i Farum. Vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling og stræber efter at gøre en forskel.

Ibsen Photonics ejes af  danske N. Foss & Co. A/S, der primært producerer komplette analyse løsninger til landbruget og fødevareindustrien. Koncernen omsætter for over 2,5 mia.kr. årligt og beskæftiger mere end 1.800 medarbejdere.