Skarp Produktionstekniker med fingersnilde til fleksibelt fast aftenhold

Home/About us/Job opening/Skarp Produktionstekniker med fingersnilde til fleksibelt fast aftenhold

Ibsen Photonics A/S i Farum er i vækst og vi søger derfor 3 produktionsteknikere til vores aftenhold i Spektrometergruppen, hvor der produceres en række, oftest kundespecificerede spektrometre, der sælges globalt.

Ibsen er en globalt førende producent af optiske diffraktionsgitre og spektrometre. Ibsen omsatte i 2020 for 124 mio. kr. Vi er primært ordreproducerende og beskæftiger ca. 75 medarbejdere på vores kontor og produktionsfacilitet i Farum.

Du vil indgå i et samlet produktionsteam på ca 20 M/K, hvoraf de fleste arbejder på dagholdet. Teamet består af teknikere og PTA-medarbejdere, som alle arbejder med samling og test af spektrometre. Du vil primært komme til at arbejde med finmekanisk montage og justering, herunder håndtering af optiske komponenter og sart elektronik, samt godkendelse af vores spektrometre. Da vi har flekstid, også på aftenholdet, vil der være et naturligt overlap til dine kollegaer på dagholdet. Aftenholdet møder 5 dage om ugen og arbejdstiden lægges typisk indenfor tidsrummet 14-23, afhængig af hvad der passer dig og opgaverne. Opgaverne omfatter:

 • Samling og justering af kompakte spektrometre
 • Limning med epoxy baseret 2-komponent lim under mikroskop
 • Justering, test og pakning af de færdige spektrometre
 • Registrering af afvigelser, udarbejdelse og opdateringer af arbejdsinstruktioner mv.
 • Andre produktionsopgaver

Da vi også opererer inden for medico-branchen stiller vi store krav til dokumentation og disciplin i at følge de opstillede arbejdsinstruktioner. Du skal være meget kvalitetsbevidst og forstå at dokumentere kvaliteten af dit eget arbejde. På sigt kan der komme indkøring og betjening af automatiserede processer.

Det vil være en fordel hvis du har kendskab til/baggrund indenfor ovenstående. Du har evt en baggrund som finmekaniker, elektroniktekniker eller anden teknisk baggrund, men det er ikke et krav – det vigtigste er at du har gode indlæringsevner og teknisk snilde/gode fingre og gode øjne.

Vi eftersøger følgende kvalifikationer:

 • Du har teknisk flair og erfaring fra finmekanisk montage
 • Du værdsætter og magter at have stort ansvar for dine arbejdsopgaver
 • Du er omhyggelig, struktureret og kvalitetsbevidst
 • Erfaring i at dokumentere kvaliteten af eget arbejde, eksempelvis ifølge ISO 9001/13485
 • Du har gode IT kundskaber
 • Du deltager aktivt i løbende forbedringer af processerne

Som person skal du have et stort drive, ville gøre en forskel, have god humor og et stærkt ønske om at skabe succes sammen med dine dygtige kollegaer.

Vi tilbyder en spændende stilling i en mindre, men kraftigt voksende virksomhed med god økonomi, en åben og ærlig virksomhedskultur, samt et godt sammenhold. Vi har flekstid og en række andre personalegoder.

Hvis ovennævnte tiltaler dig bedes du sende din ansøgning samt CV til Lenette Stenholt Nielsen på e-mail: lsn@ibsen.com. Hvis du vil høre mere om stillingen kan du kontakte Lars Bo Madsen på telefon: +45 4434 7005 eller email: lbm@ibsen.com.


Ibsens kerneteknologi er optiske diffraktionsgitre, som dels produceres og leveres som grating komponenter til virksomheder og forskningsinstitutioner verden over, dels indbygges i kompakte spektrometer moduler, som ligeledes sælges verden over – og bruges eksempelvis i vindmøller og i medicinsk udstyr.

Vi har realiseret en årlig vækst på 30% i perioden fra 2014 til 2020 og har ambitiøse planer for fremtiden. Du kommer ind i en virksomhed, som sidste år omsatte for 124 mio. kr., og som i dag beskæftiger 75 medarbejdere på vores udviklings- og produktionsfacilitet i Farum. Vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling og stræber efter at gøre en forskel.

Ibsen Photonics ejes af danske Foss A/S, der producerer komplette analyse løsninger til landbruget og fødevareindustrien. Foss A/S omsætter for over 2 mia.kr. årligt og beskæftiger mere end 1.500 medarbejdere.