Process & Equipment Engineer til vækstvirksomhed

Home/About us/Job opening/Process & Equipment Engineer til vækstvirksomhed

Ibsen Photonics A/S søger en Ingeniør til at udvikle produkter og videreudvikle vores processer til produktion af vores diffraktionsgitre.

Er du en god kollega? Er du stærk til dit fag, og brænder du for at udvikle robuste løsninger sammen med et stærkt og kundeorienteret team? Så har vi måske den rigtige stilling til dig.

Vækstvirksomheden Ibsen Photonics A/S søger en dygtig ingeniør til vores grating R&D team, som udvikler diffraktionsgitre, som bruges i vores unikke spektrometre, eller som sælges til eksterne, internationale kunder.

Ibsen er en globalt førende producent af optiske transmissionsgratings og spektrometre. Vi omsætter i 2021 for 140 mio.kr. og beskæftiger i dag over 80 medarbejdere på vores udviklings- og produktionsfacilitet i Farum. Vi sætter kunden i centrum, har ambitiøse vækstplaner og har opfyldt Børsens gazellekrav fire år i træk siden 2017. Vi arbejder aktivt med en række af FN’s 17 verdensmål, og går målrettet efter at gøre vores forretning så bæredygtig som mulig.

Ibsen er ISO9001 og ISO13485 certificeret, og skal certificeres ISO14001 og ISO45001 i 2022.

Bliv en del af et kompetent og engageret team.

Dit ansvar vil blive at udvikle vores proces kapabilitet og koordinere kundedrevne udviklingsprojekter. Du vil indgå som en del af vores grating team på 15 ingeniører og 16 teknikere, der arbejder med prototyper, pilotserier og højvolumen produktion.

Opgaverne inkluderer:

  • Udvikle eksisterende og nye processer med henblik på at skabe nye muligheder for kunder
  • Koordinere udvikling af nye produkter fra den første designfase til den endelige release til produktion
  • Udvikle og specificere målemetoder og procesudstyr til produktion
  • Kvalificere, validere og dokumentere alt omkring de nye produkter

Teamet ønsker en stærk profil.

Vi søger følgende baggrund og kvalifikationer:

  • Ingeniør eller fysiker med en baggrund i optik, nanoteknologi eller procesindustri
  • Konkret indsigt og forståelse for innovation, produktionsprocesser og kvalitetssikring
  • Løsningsorienteret og god til at overskue mange forskellige problemstillinger
  • Er engageret og selvmotiverende
  • En struktureret og analytisk tilgang til arbejdet – projektledererfaring er et plus
  • Taler og skriver engelsk.

Som person skal du have et stort drive, ville gøre en forskel, have humor og et stærkt ønske om at skabe succes sammen med dine dygtige kollegaer.

Hvorfor skal du vælge os?

Vi tilbyder en spændende stilling i en hurtigt voksende virksomhed med god økonomi og en åben og ærlig virksomhedskultur. Vores produkter gør en forskel, vi har et godt arbejdsmiljø, og vores medarbejdere lægger et stort engagement i virksomheden.

Ansøgning

Hvis ovennævnte tiltaler dig bedes du sende din ansøgning samt CV til os på e-mail: humanresources@ibsen.com. Hvis du vil høre mere om stillingen kan du kontakte VP Lars Bo Madsen på telefon: +45 4434 7005 eller email: lbm@ibsen.com.

Ansøgningsfrist: Vi venter gerne på den rigtige kandidat, men send os din ansøgning hurtigst muligt.

*****

Om Ibsen Photonics

Ibsens kerneteknologi er optiske diffraktionsgitre, som dels produceres og leveres som grating komponenter til virksomheder og forskningsinstitutioner verden over, dels indbygges i kompakte spektrometer moduler, som ligeledes sælges verden over – og bruges eksempelvis i vindmøller og i medicinsk udstyr.

Vi har realiseret en årlig vækst på 30% i perioden fra 2014 til 2020 og har ambitiøse planer for fremtiden. Du kommer ind i en virksomhed, som i år omsætter for 140 mio. kr., og som i dag beskæftiger 80 medarbejdere på vores udviklings- og produktionsfacilitet i Farum. Vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling og stræber efter at gøre en forskel.

Ibsen Photonics ejes af  danske N. Foss & Co. A/S, der primært producerer komplette analyse løsninger til landbruget og fødevareindustrien. Koncernen omsætter for over 2,5 mia.kr. årligt og beskæftiger mere end 1.800 medarbejdere.