Optisk Designingeniør til udvikling af fremtidens Spektrometre

Home/About us/Job opening/Optisk Designingeniør til udvikling af fremtidens Spektrometre

Ibsen Photonics A/S søger en dygtig ingeniør til vores spektrometer R&D team, som udvikler en række unikke, grating-baserede spektrometre, som sælges globalt.

Ibsen er en globalt førende producent af optiske diffraktionsgitre og spektrometre. Vi omsætter i 2021 for 140 mio. kr. og beskæftiger 80 medarbejdere på vores udviklings- og produktionsfacilitet i Farum, og vi arbejder innovativt på at holde vores produktion konkurrencedygtig. Vi sætter kunden i centrum, har ambitiøse vækstplaner og har opfyldt Børsens gazellekrav fire år i træk siden 2017. Vi arbejder aktivt med en række af FN’s 17 verdensmål, og går målrettet efter at gøre vores forretning så bæredygtig som mulig.

Rollen som Optisk Designingeniør i vores Udviklingsafdeling.

Du vil indgå som en vigtig del af vores udviklingsteam på 10 ingeniører, hvor du vil være medansvarlig for optisk design af Ibsens sortiment af spektrometre, samt test og kvalificering af relateret hertil.

Opgaverne inkluderer:

  • Optisk spektrometer design og analyse
  • Input til mekanisk design med henblik på fremstilling og produktion
  • Tilhørende dokumentation
  • Løsning af opgaver i forbindelse med test og produktion
  • Projektledelse og -koordinering

Din baggrund og kompetencer.

Vi forestiller os at du:

  • Er ingeniør eller lignende
  • Er specialiseret i optik eller fotonik
  • Har erfaring med optisk design i Zemax
  • Har erfaring med laboratoriearbejde og test af optiske/fotoniske komponenter
  • Har en struktureret og analytisk tilgang til arbejdet

Som person skal du have et stort drive, ville gøre en forskel, have god humor og et stærkt ønske om at skabe succes sammen med dine dygtige kollegaer. Dit daglige arbejde vil i stort omfang kræve samarbejde med dine kollegaer i R&D, så det er vigtigt, at du er en god teamplayer.

Vi tilbyder en spændende stilling i en lille, men kraftigt voksende virksomhed med god økonomi og en åben og ærlig virksomhedskultur.

Interesseret?

Hvis ovennævnte tiltaler dig bedes du sende din ansøgning samt CV til: humanresource@ibsen.com Hvis du vil høre mere om stillingen kan du kontakte Bjarke Rose på telefon: +45 4434 7043 eller email: br@ibsen.com.

Ansøgningsfrist: Vi venter gerne på den rigtige kandidat, men send os din ansøgning hurtigst muligt.

*****

Om Ibsen Photonics

Ibsens kerneteknologi er optiske diffraktionsgitre, som dels produceres og leveres som grating komponenter til virksomheder og forskningsinstitutioner verden over, dels indbygges i kompakte spektrometer moduler, som ligeledes sælges verden over – og bruges eksempelvis i vindmøller og i medicinsk udstyr.

Vi har realiseret en årlig vækst på 30% i perioden fra 2014 til 2020 og har ambitiøse planer for fremtiden. Du kommer ind i en virksomhed, som i år omsætter for 140 mio. kr., og som i dag beskæftiger 80 medarbejdere på vores udviklings- og produktionsfacilitet i Farum. Vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling og stræber efter at gøre en forskel.

Ibsen Photonics ejes af  danske N. Foss & Co. A/S, der primært producerer komplette analyse løsninger til landbruget og fødevareindustrien. Koncernen omsætter for over 2,5 mia.kr. årligt og beskæftiger mere end 1.800 medarbejdere.