Fleksibel produktionsmedarbejder til pilot- og serieproduktion

Home/About us/Job opening/Grating produktionstekniker

Ibsen Photonics A/S er i kraftig vækst og søger en dygtig produktionsmedarbejder til vores grating produktionsteam.

Du vil indgå i et team på 12 ingeniører og 15 teknikere/operatører, som arbejder med udvikling og produktion af transmissionsgitre, fra enkeltstyk og små pilot serier til høj volumen produktion, i vores klasse 10 renrum.

Ibsen er en globalt førende producent af diffraktionsgitre og spektrometre. Vi har 5-doblet vores omsætning siden 2014 og omsætter i 2021 for 140 mio. kr. og beskæftiger 90 medarbejdere på vores udviklings- og produktionsfacilitet i Farum. Vi sætter kunden i centrum og går målrettet efter at gøre vores forretning så konkurrencedygtig og bæredygtig som mulig

Ibsen er ISO 9001 og ISO 13485 certificeret, og skal ISO 14001 og ISO 45001 certificeres i 2022.

Bliv en del af vores team, der arbejder med produktion, løbende forbedringer og indkøring af nyt udstyr

Du vil primært arbejde med fremstilling af transmissionsgitre, og du skal derfor være villig til at arbejde i renrum, hvilket betyder fuld dragt og ingen makeup. I denne stilling som tekniker vil du både arbejde på DTU Nanolab i Lyngby og i vores renrum i Farum. Fordelingen mellem arbejdsstederne er vekslende alt efter vores opgavemiks.

Du vil komme til at arbejde med en række af vores processer lige fra varemodtagelse til klargøring til forsendelse, herunder:

 • Forberedelse af glas wafers og andre materialer til produktionen
 • Håndtering af wafers med pincetter
 • Coating af top- og bundlag på wafers
 • Holografisk og litografisk eksponering af wafers (bla. på Nanolabs DUV stepper)
 • Kvalitetssikring med avancerede optiske måleapparater
 • Visuel inspektion og kvalitets kontrol under mikroskop
 • Afmelding og dokumentation i vores IT systemer
 • Andre produktionsopgaver

Det vil være en fordel hvis du har kendskab til nogle af ovenstående processer, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du har gode indlæringsevner, er god til data håndtering, samt har et godt syn og en god finmotorik/rolige hænder. Desuden er det vigtigt, at du har egen bil, og at du har mulighed for en vis fleksibilitet i din hverdag og dermed arbejdstid.

Hvem er du?

Vi forestiller os at du:

 • Du har en relevant teknisk erfaring og/eller uddannelse
 • Du har teknisk flair og fingersnilde, og konkret erfaring fra avanceret produktion eller udvikling
 • Du værdsætter og magter at påtage dig et stort ansvar for dine arbejdsopgaver
 • Du er omhyggelig, struktureret og kvalitetsbevidst
 • Du holder altid hovedet koldt i en presset situation
 • Du har gode IT kundskaber
 • Du er rutineret i at dokumentere kvaliteten af eget arbejde, eks. under ISO 9001 eller 13485
 • Du ønsker at involvere dig i løbende forbedringer
 • Du læser, skriver og taler dansk eller engelsk

Som person har du et stort drive, brænder for at gøre en forskel, og bringer dit gode humør og humor med på arbejdspladsen.

Hvorfor skal du vælge os?

Vi tilbyder en spændende stilling i en hurtigt voksende virksomhed med god økonomi og en åben og ærlig virksomhedskultur. Produktudvikling og produktion er samlet i Farum, hvortil vi indkøber komponenter fra hele verden. Vores produkter gør en forskel, vi har et godt arbejdsmiljø, og vores medarbejdere lægger et stort engagement i virksomheden. Frihed under ansvar og fleksible arbejdstider hører med til jobbet.

Ansøgning

Hvis ovennævnte tiltaler dig bedes du sende din ansøgning samt CV til os på e-mail: humanresources@ibsen.com. Hvis du vil høre mere om stillingen kan du kontakte produktionschef Rikke Nikolajsen på telefon: +45 4434 7106 eller email: rikke.nikolajsen@ibsen.com.

Ansøgningsfrist: Vi påtænker en relativ hurtig proces med ansættelse inden sommerferien 2022.

*****

Om Ibsen Photonics

Ibsens kerneteknologi er optiske diffraktionsgitre, som dels produceres og leveres som grating komponenter til virksomheder og forskningsinstitutioner verden over, dels indbygges i kompakte spektrometer moduler, som ligeledes sælges verden over – og bruges eksempelvis i vindmøller og i medicinsk udstyr.

Vi har realiseret en årlig vækst på 30% i perioden fra 2014 til 2021 og har ambitiøse planer for fremtiden. Du kommer ind i en virksomhed, som omsætter for over 140 mio. kr., og snart beskæftiger 90 medarbejdere på vores udviklings- og produktionsfacilitet i Farum. Vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling og stræber efter at gøre en forskel.

Ibsen Photonics ejes af danske N. Foss & Co. A/S, der primært producerer komplette analyse løsninger til landbruget og fødevareindustrien. Koncernen omsætter for over 2,5 mia.kr. årligt og beskæftiger mere end 1.800 medarbejdere.